Tignes

Fakta

300 km Bakker

96 Heis

200 kmBlå Bakker
75 kmRøde Bakker
25 kmSvarte Bakker

Tignes

Byens høyde 2100 m

Høyeste skikjøring 3450 m

Heiskapasitet 135000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 10 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skireiser Tignes Tignes- Mer enn bare skikjøring

Til feriegjester

Til deg som liker best korte skidager, så er Tignes heldigvis mye mer enn bare skikjøring. Det finnes mange muligheter til å kunne underholde seg selv på andre måter. Du kan skøyte på den nedfrosne innsjøen Le Lac de Tignes, og du kan paraglide på ryggen av en instruktør.  Utover dette har byen også en kjempe stor sportshall hvor man kan spille tennis, squash eller lignende aktiviteter.

Ideelt for grupper

I Tignes er alt lett tilgjengelig! Byen er veldig konsentrert, noe som betyr at man alltid befinner seg sentralt med alle nødvendigheter innenfor rekkevidde. Stedet er særlig ideelt for grupper som liker å møtes på afterski på Saloon Bar eller til fellesspising på en av byens restauranter. Man er nemlig aldri langt fra hverandre!

Det er ikke tilfeldig at det er på denne destinasjonen at vi har utdannet guidene våre de siste 20 årene. Vi kan stolt si at vi er eksperter på skireiser til Tignes.

Chaletleiligheter til en billig penge

Innkvarteringsmulighetene våre drar seg helt fra ”Le rond point des pistes” i den billige enden, og til ”Hotel Les Suites Du Nevade” i den mer luksuriøse enden.

Dersom du er klar for en skiferie som har alt, så skal vi nok prøve å følge med.

Området henger sammen med Val d´lsère.

PS: Alle gjester som har heiskort på to eller flere dager får automatisk adgang til byens svømmehall og skøytebane.

 

 

Tignes

Tignes er uten tvil en av våre favoritt skidestinasjoner. Forholdet vårt til byen strekker seg helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet da den var en av våre største destinasjoner. Dette fantastiske området, som er nabobyen til Val d´lsère, byr på det beste innenfor skireiser.

Denne tidligere olympiske skibyen har de siste årene, som mange andre franske skibyer, gjennomgått en drastisk utvikling og er i dag et sjarmerende resultat av fransk alpeidyll og moderne design.

Det beste av det beste!

Tignes Val Claret ligger i 2100 meters høyde ved enden av Grande Motte-breen, og herfra kan man raskt komme seg opp i tynnere luftlag i den moderne Funiculaire-heisen.

Skiområdet byr på hele 350 km med fantastisk terreng og enestående off-pist muligheter. Alt dette er bundet sammen av et ultra moderne og effektivt heissytem som alltid er innen gåavstand.

 

Reiser til Tignes

Hotellkart

AccommodationTypes