Montgenevre

0 km Bakker

0 Heis

0 kmBlå Bakker
0 kmRøde Bakker
0 kmSvarte Bakker

Montgenevre

Byens høyde 0 m

Høyeste skikjøring 0 m

Heiskapasitet 0 Per/t

Off-pist Nei

Lengste kjøring 0 km

Fun-parkNei

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie i Montgenevre Montgenevre

På et sydvendt platå ved grensen til Italia finner man den lille franske fjellbyen Montgenevre. De siste årene har byen blitt vesentlig utbygget med moderne chaleter og hotell. Stemningen er rolig og avslappet, og prisnivået er overkommelig sett med franske skibriller. Vi driver vårt eget Nortlander hotell i byen, og her får man luksus til lave priser!

Montgenevre ligger på 1860 meters høyde, og herfra har man en vakker panoramautsikt over skiområdet. I området rundt Montgenevre har man ca. 110 km med løyper å boltre seg på. Her er barneområder, blå bulevarder i skogen, og mange utfordringer for den kresne skikjøreren. Har man fått nok av Frankrike, kan man dra på dagstur til Via Lattea-området som har ytterligere 300 km med løyper. Man kan også besøke italienske skibyer som Sestriere og Sauze d´Olux (heiskort min. 6 dager gir adgang til 1 dag i Via Lattea. Ekstra dag i Via Lattea kan kjøpes for 24 euro). Området byr også på gode muligheter til langrenns.

Byen består av en gammel bykjerne med små, smale gater, sjarmerende hus og lokale foretninger. Langs hovedgaten ligger hyggelige fortauskafeer, restauranter og barer hvor man kan nyte lunsj eller en liten øl i solen. I forlengelsen av byen, har det også oppstått en nyere bydel med fine chaleter med mange fasiliteter. Montgenevre kombinerer autentisk alpeidyll med moderne arkitektur og komfort.

Reiser til Montgenevre

Hotellkart

AccommodationTypes