La Rosière

Fakta

152 km Bakker

37 Heis

54 kmBlå Bakker
75 kmRøde Bakker
23 kmSvarte Bakker

La Rosière

Byens høyde 1850 m

Høyeste skikjøring 2800 m

Heiskapasitet 46000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 11 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

La Rosière

Skiferie i La Rosière La Rosière

Med mange års erfaring innen skireiser vet vi etterhvert at det er viktig å kunne tilby forskjellige reisemål. Du skal ikke dra til La Rosière dersom du ønsker bratte utforkjøringer og et vilt natteliv. Du skal derimot dra til La Rosière dersom du ser etter en avkobling fra hverdagen og bare vil kose deg. Den avslappende stemmingen går igjen i både den tradisjonelt bygde gamle bydelen, den nye bydelen, og i de behagelige løypene.

Skiområdet:

Skiområdet er ikke lite. Her er det 150 km med løyper å boltre seg i, og La Rosière leverer både utfordringer til grønne og  sorte skikjørere. Likevel er den avslappende-atmosfæren helt klart dominerende. 

Med skiene på beina kan du glede deg over områdets geografiske plassering. På den sydvendte siden har du La Rosieère med masse solskinn. På den andre siden har du La Thuile som ligger nordvendt og i Italia. De to områdene henger naturlig sammen, og gir deg gode muligheter til å spise varierende spesialiteter fra de to landenes gastronomiske utvalg. Et fjellpass som dette er dessuten en værmessig utfordring, noe som betyr, at været ofte kan være fint i La Thuile mens det er stygt i La Rosière- og omvendt.

La Rosière-byen ligger fantastisk vakkert plassert i 1850 meters høyde, noe som sikrer at det alltid er snø. Utover dette gir det også en imponerende utsikt over dalen.

Gled deg til å kjøre utfor i La Rosière og nyt ferien langt vekke fra bråkete turister og kjedelige betongkomplekser. La Rosière skal nytes stille og rolig, og inntas uten for store anstrengelser.

 

Reiser til La Rosière

Hotellkart

AccommodationTypes