Avoriaz

Fakta

650 km Bakker

219 Heis

170 kmBlå Bakker
380 kmRøde Bakker
100 kmSvarte Bakker

Avoriaz

Byens høyde 1800 m

Høyeste skikjøring 2450 m

Heiskapasitet 250089 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 11 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie Avoiraz Avoiraz

Selv om Avoiraz befinner seg i et kjempestort område, bundet sammen med flere store og mindre skiområder, føler man alltid på den lokale og avslappede stemningen i idylliske Avoiraz.

Når du ankommer Avoiraz parkeres bilen eller bussen utenfor byen. Heretter fraktes bagasjen din til stedet deres skal bo. Byen er bilfri, så dere blir enten fraktet i et månelignende beltekjøretøy, eller i hest og kjerre styrt av en smilende fransk kusk med skjegg. At byen er bilfri gjør det perfekt for familier som kan la barna boltre seg fritt utendørs uten å være redd for de franske bilistene. Byen er plassert i fjellsiden, og med en stolheis som kan romme 8 personer. I ekspressfart tar den deg over byens hustak, og du vil alltid kunne stå på ski helt hjem til leiligheten din.

På ski i Avoiraz 

Oppe i Les Portes du Soleil terrenget kan du finne utfordringer for både den erfarne og den uerfarne skikjøreren. Alpenes bratteste løype ”Muren” er et av de gode alternativene for dem som gjerne vil ha en utfordring. Men slapp av, det er også 650 km med store og allsidige områder både i Sveits og Frankrike for oss andre som ikke føler for å sette utfor galskapen.

 

 

En by med muligheter

Når været er dårlig kan du gjøre tre ting. Enten kan du legge en serviett i fanget og nyte en av de mange restaurantene i skiterrenget eller nede i byen, eller du kan være aktiv i skogsløpene i Lindarets hvor trærne hjelper på den dårlige sikten. Det siste alternativet er selvfølgelig å ta en tidlig afterski på The Palace som byr på fengende live musikk.

Aquariaz

Aquariaz åpnet i 2016 opp for 2500 kvm med bandeland for badeløver i alle aldre. Her finner dere vanlige basseng, basseng med klatrevegg, plaskebasseng, halfpipe slide, benker med massasje, stor jacuzzi, lekehus i vannet og allverdens andre fasiliteter. Alt sammen er omgitt av tropisk vegetasjon og steiner. Her blir selv den verste snøstormen forvandlet til en dag med sol og blå himmel. 

Avoiraz er for alle 

Avoiraz er både for de beinharde- og de gråhårete skikjørerne, og tilbyr deilige løyper med optimalt utgangspunkt i en hyggelig og trebekledd skiby. Her er det sol, snø og stemning. Det eneste du skal konsentrere deg om er å velge hva du vil spise til middag.  

Reiser til Avoriaz

Hotellkart

AccommodationTypes