Den ultimate barneskiferie

Den beste familieskiferien SnowKids = barnevennlig skiferie

SnowKids- familie på skiferie med barn

Hos Nortlander vil vi gjerne gjøre det lett for deg å ha barna med på skiferie. Derfor har vi også utvalgte destinasjoner og hotell hvor vi setter barna dine 100% i fokus. Dette innebærer skandinavisk skiskole med skandinaviske instruktører slik at barna dine virkelig får en opplevelse, barneguider som passer på dem, barnepass og ikke minst arrangementer som vi lager for de minste. Det er viktig for oss at barna dine føler seg godt tilpass og trygge når familien reiser med Nortlander.

Dette konseptet har vi valgt å kalle for SnowKids.

SnowKids og Pandaen Pingu

Pandaen Pingu er SnowKids maskott. Han er vintersportens, og pandaenes, svar på Tarzan. Han skulle fraktes fra Kina til en zoologiskhage i Syd-Amerika, men falt av containerskipet og strandet på Sydpolen. Her vokste han opp blant pingviner. Pingvinene blev Pingus familie, og de lærte han alt det han vet i dag. Som f.eks. å ake og stå på ski i snøen. Nå bor han i Alpene og elsker å bruke tiden sin sammen med alle SnowKids-barna som kommer på besøk.

Han er så absolutt den bløteste og snilleste Pandaen i Alpene.. Han har bursdag hver uke og elsker å feire den sammen med alle SnowKids barna som kommer innom hotellet. Dessuten har Pandaen Pongu slått seg sammen med våre barneguider, og står hver uke for å ha klart  et gøy og spennende program med gøye aktiviteter og gode opplevelser.

En del av SnowKids konseptet er dessuten at vi tar over slik at mor og far får en pause. Så skal vi sørge for gøye opplevelser og gode minner for barna dine!

Slapp av og nyt snøen- la oss passe på barna dine

Du er vel kommet for å være på ferie?

I så fall kan jeg fortelle deg at vi på alle destinasjonene våre kan tilby barnepass slik at du kan slappe helt av. Ta det med ro, vi overlater selvfølgelig barna dine i trygge hender hos vårt søte og barnevennlige personale. I Alpendorf finner du barnepass på Hotel Rothirsch av vårt skandinaviske personale. I Livigno og Passo Tonale er det våre barneguider som tar seg av passingen på Hotel San Rocco og Hotel Panorama.

Husk å booke før du drar avsted:  

 • 3 dagers barnepass fra kl. 09.00- 12.00- NOK 1000,-
 • 5 dagers barnepass fra kl. 09.00-12.00- NOK 1255,-

Hvor kan jeg finne SnowKids konseptet?

Det kan du i Alpendorf, Passo Tonale og Livigno. Alt etter hvor du velger å reise, er det forskjellige ting på programmet, både for voksne og de små. Les mer her:

Hotel Rothirsch i Alpendorf

I Alpendorf- Wagrain har vi et hotell (Rothirsch) som på mange måter minner om Nortlanders egne konsepthotell. Vi har smilende skandinavisk personale, god og sunn mat laget av skandinaviske kokker og ikke minst en beliggenhet rett med bakken.

Med SnowKids gjør vi det enkelt og deilig å ha barna med på familieskiferien. Vårt aller viktigste oppdrag på Hotel Rothirsch er at barna kommer i fokus og har det bra. Derfor har vi sørget for skandinavisk personale slik at de små har det fint og føler seg trygge.

Rothirsch ligger ved enden av den grønne bakken hvor det dessuten er skandinavisk skiskole. Du kan altså gå direkte fra hotellet og til skiskolen. Og det er heller ikke lang for dem i små skistøvler!

Vi gleder oss til å by både SnowKids og foreldre velkomne på Rothirsch i Alpendorf med følgene:

 • Barnevennlig og skandinavisk personale
 • Lekerom på hotellet kun for barn
 • Barnevennlig og sunn mat
 • Mulighet til å spise fra kl. 18.00
 • Barneguider
 • Skandinavisk skiskole
 • Ukeprogram for barna
 • Og selvfølgelig Pandaen Pingu til å løfte enhver fest 

Passo Tonale og Livigno

I Passo Tonale og Livigno kan vi også skryte av å ha innført vårt SnowKids konsept.

Konsepter er på mange måter det samme med den eneste forskjellen at barnepassingen foregår på Hotel San rocca i Livigno og Hotel Panorama i Passo Tonale. På disse hotellene er ikke personalet skandinavisk, men personalet er super vennlig og gode med barn. Det er selvfølgelig våre søte skandinaviske barneguider som tar seg av passingen her. 

Våre kjære maskot Pandaen Pingu er selvfølgelig også til stede våte i Livigno og PAsso Tonale til å feire bursdagen sin og kose seg med alle SnowKidsene.

 

Fordeler med SnowKids

Barnepass

Etterlat barna hos vårt søte og barnevennlige personale

Du kan booke barnepass hjemmefra. Velg mellom 3 eller 5 dager: 

 • 3 dagers barnepass fra kl. 9.00 - 12.00 - NOK 1000,-  
 • 5 dagers barnepass fra kl. 9.00 - 12.00 - NOK 1255,-

Nortlander barneguider

På våre SnowKids destinasjoner er barna dine i trygge hender hos barneguidene våre

Vi sørger for å ansette erfarne barneguider på våre SnowKids destinasjoner. Guidene står for å lage barneaktiviteter og festlige arrangementer slik at du kan slappe av og få litt ekstra tid i bakken. 

Skandinavisk skiskole

Vi tilbyr også skandinavisk skiskole på våre SnowKids destinasjoner

Skiskole

 

Som en del av vårt SnowKids konsept tilbyr vi skandinavisk skiskole med skandinaviske instruktører. Barna dine får altså mest mulig ut av undervisningen. Vi har dessuten skandinavisk skiskole andre steder enn i Alpendorf, Passo Tonale og Livgno. Trykk på knappen til høyre for å lese mer.