Snøgaranti

Skigaranti på skiferien din Snøgaranti

Nå har du muligheten til å sikre deg mot grønne løyper med høyt og frodig gress. Du er garantert å komme deg på ski uansett hvordan værgudene skal oppføre seg. Denne forsikringen tegner du når du bestiller reisen. Ved å gjøre dette, er du sikret å bli flyttet til en annen destinasjon med snø, uten omkostninger, dersom det er manglene snø på ditt reisemål. Alternativt kan du også bli transportert til et skiområde hvor det er mulig å stå på ski.

I sistnevnte tilfelle vil vi transportere deg til og fra skiområdet minimum 5 dager i løpet av skiferien deres. Heiskortet konverterer vi og dekker eventuelle ekstraomkostninger i forbindelse med kjøp av heiskort til et nytt skiområde. Dersom situasjonen er at vi flytter deg/dere til et nytt reisemål, hvor det er snø, tilbyr vi dere en reise med samme type innkvartering og ytelser som gjelder for den opprinnelige reisen.

Snøgarantien kan tegnes på alle reiser til Alpene, og skal bestilles samtidig med reisen. Prisen er kr. 375,- pr. person. Snøgarantien gjelder reisedeltageren selv, så hvis du har bestilt reise sammen med andre, og dere eksempelvis skal dele leilighet eller hotellrom, så er det en god ide at dere alle sammen bestiller snøgaranti. Snøgarantien kan ikke bestilles etter den 1/12-2019.