Prisgaranti

Bestill tidlig og få full angrerett på skiferien din Markedets billigste skiferie - Hos oss får du prisgaranti!

Prisgaranti med Nortlander

Det er med stor glede at jeg, i spissen for Skandinavias største reiseselskaper, kan gi full prisgaranti på alle skireisene våre. Støtten din skal nemlig komme deg til gode. Det er derfor kun naturlig at vi med vårt store innkjøpsvolum hos leverandørene våre kan la prisene falde til fordel for deg. 

Jeg garanterer deg altså Norges beste priser på skiferier. Det betyr med andre ord at du ganske enkelt ikke kan få kjøpt den samme skiferien som vi tilbyr billigere noe annet sted enn hos oss.

Skulle du mot alle forventningen finne en identisk reise (samme transportform, avgang, hotell og service) i den samme perioden hos et annet norsk byrå for skireiser til en lavere pris enn angitt på siden, så setter jeg straks prisen ned til det samme og utbetaler naturligvis prisforskjellen.

Totalpriser- alt er inkludert i de prisene som du ser her på nortlander.no

Jeg vil gjerne slå et slag for konseptet vårt som heter ”Totalpriser”. Det er nemlig viktig at du er oppmerksom på at vi hos Nortlander inkluderer alle kjente og obligatoriske utgifter i prisene våre. Det vil si at i prisen din vil alle kjente skatter, avgifter, skatter på flyplasser, bidrag til Reisegarantifondet, og busstransport til og fra flyplassen (dersom pakkereisen din er med fly) inngå.

Dersom sluttrengjøring, sengetøy og/eller håndklær skal betales hjemmefra, så inngår også dette i prisen.

 

Book skiferien din nå- jo før, jo større utvalg

Du kan med fordel bestille skiferien din allerede nå. Jo før du bestiller, desto større utvalg sikrer du deg. Det er dessuten alltid de beste plassene som ryker først.

I fjor måtte vi meldte utsolgt på flere destinasjoner i høysesongen allerede i august, så få drømmeskiferien din booket allerede nå.

Det som står med liten skrift

For å innløse prisgarantien, så må du bare dokumentere skriftlig at du har funnet den samme skireisen billigere senest 14 dager etter at du har bestilt reisen din, og aldri senere enn 15.12.17.

Prisgarantien gjelder for reiser bestilt til og med 1.12.17, og omfatter utelukkende offisielle listepriser- og er ikke rabatterte produkter, gruppepriser, restplasser mv.

Jeg vil med disse ordene ønske dere en riktig fin høst- jeg håper vi ses i snøen til vinteren! 

 

Med vennlig hilsen
Tobias Bruun
Nortlander Skitours A/S