Nortlander guideservice

Guideservice hos Nortlander Velutdannede skiguider

Spar tid og fokuser på å ha det gøy 

På alle destinasjonene våre i Alpene har vi velutdannede guider. De gjør alt for å gi deg best mulig støtte og service under skiferien deres. Dermed trenger dere bare å fokusere på å ha gøye opplevelser og å skape gode minner.

På en skiferie synes vi det skal være fokus på å kose seg, være i godt samvær og å få maksimal tid i skibakken. For at dere kan oppnå dette sørger guidene for heiskort, bagasjeoppbevaring, relevant informasjon, hjelp med leie av ski, skiskole osv. Det vil med andre ord si at de sørger for alt det man typisk bruker en halv- til en hel skidag på dersom man skal gjøre alt selv.

Guidene våre står alltid klar til å motta dere på alle togstasjoner og flyplasser, og dersom du har kjørt til destinasjonen selv, så møtes du av en guide når du ankommer destinasjonen. Reiser du med buss vil det være en guide som møter dere senest ved ankomsten til destinasjonen. Guidene sørger også for eventyr ved siden av skikjøringen. De sammensetter et nortlander meny-kort med flere spennende aktiviteter som passer til den enkelte destinasjonen. Noen av de faste aktivitetene er eksempelvis: løypevisning, piknik og afterski.

Kontakt

Man er alltid veldig velkommen til å kontakte guidene våre. Guidene kan alltid finnes på afterski eller nås på telefon (åpen hver dag). Guidene våre vil alltid være behjelpelige med reservasjon av bord på diverse restauranter, bestilling av off-pist instruksjon, paragliding, eller hva enn dere skulle ønske.

Vi utdanner hvert år ca. 60 nye guider som alle gjennomgår vårt eget guidekurs. Vi gjør mye ut av utdannelsen slik at de er best mulig rustet til å gi dere den ultimate skiferien.

Guideteamet vårt gleder seg til å by deg velkommen.