Innkvartering

Innkvartering for hotell og leiligheter Hotell- og leilighetskategorier

Alle leilighetene og hotellene våre hos Nortlander er inndelt i forskjellige kategorier fra 2-4 stjerner. I oversikten nedenfor kan du lese mer i detalj om de forskjellige kategoriene. 

Innkvarteringer

Leiligheter, 2-stjerner

Standardleiligheter med enkel innredning, som regel i litt eldre bebyggelse. Det er ofte snakk om privat leiligheter, hvor innredningen og vedlikeholdelsen kan variere. Det er typisk for eksempel ikke oppvaskmaskin på kjøkkenet, og balkong er heller ikke alltid standard.

De enkelte leilighetene kan også variere i størrelse. Denne kategorien er et fornuftig alternativ for den prisbevisste skikjører.

Leiligheter, 3-stjerner

 Komfortable hotelleiligheter av rimelig standard. Leilighetene er harmonisk innredet og har oppvaskmaskin og balkong i Frankrike. Leilighetskompleksene administreres typisk av store internasjonale utleieselskaper som sørger for godt vedlikeholdelsesnivå.  

Det er resepsjon tilknyttet leilighetskomplekset som tilbyr diverse ytelser som for eksempel leie av tv. Sengetøy er enten inkludert eller kan leies i resepsjonen. Denne leilighetskategorien byr på komfort til ytterst rimelige priser.

 

 

Leiligheter, 4 stjerner

Denne leilighetskategorien den nye generasjonen av leilighetskomplekser. Det er snakk om nye moderne luksus-leiligheter eller chaleter med mange fasiliteter. Leilighetene er forholdvis store, og det er ofte peis og satellitt-TV. 

Kjøkkenet er utstyrt med alt moderne kjøkkenutstyr, hvor oppvaskmaskin og ovn alltid er standard. I de større leilighetene er det alltid bad og noen ganger Jacuzzi.

Denne leilighetskategorien er for den kresne skikjøreren som forlanger deilig komfort, men prioriterer leilighetens muligheter fremfor hotell.

Hotell

Hotellklassifiseringen følger internasjonal hotellstandard, som er fastsatt slik:

► 2-stjerner Komfortabelt hotell
► 3-stjerner Veldig komfortabelt hotell 
► 4-stjerner Høy klasse, ytters komfortabelt